Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JOŠ TROJE OZLIJEĐENO

U pucnjavi na Floridi ubijena 2 agenta FBI-a: Radili pretragu kuće zbog nasilja nad djecom

U.S.-ORLANDO-MASS SHOOTING-INVESTIGATION
Foto: Yin Bogu/XinHua/PIXSELL
1/2
02.02.2021.
u 18:06

Ovo je prvi veliki incident s pucnjavom na agente FBI-ja na dužnosti sa smrtnim ishodom u posljednjih nekoliko godina

Dva agenta FBI-a su ubijena, a tri ozlijeđena kada je na njih otvorena vatra u utorak rano ujutro u Sunriseu na Floridi prilikom izvršavanja sudskog naloga za pretragu u jednoj kući, priopćio je FBI.

Do pucnjave je došlo u 6 sati po lokalnom vremenu kada su službenici pokušali provesti nalog za pretragu izdan, među ostalim, zbog nasilnih kaznenih djela nad djecom, navodi se u priopćenju.

Subjekt naloga za pretragu također je mrtav.

Nitko od žrtava nije identificiran. FBI navodi da su dva ozlijeđena agenta u stabilnom stanju u obližnjim bolnicama te da je pokrenuta istraga pucnjave.

Ovo je prvi veliki incident s pucnjavom na agente FBI-ja na dužnosti sa smrtnim ishodom u posljednjih nekoliko godina.

Komentara 4

NE
Nepokolebljiv
21:20 02.02.2021.

Bivsi direktor CIA javno kaze da se radi o milionima terorista koji su naoruzani. Glasila na liniji lupaju u bubnjeve da su Amerikanci protiv vlade opasniji nego Al Kaida! CNNnn

NE
Nepokolebljiv
21:16 02.02.2021.

Americka vlada pocela rat protiv vlastitih gradana!

NE
Nepokolebljiv
21:13 02.02.2021.

Cim se tipka nesto sto nije na liniji cantralnog komiteta server zasteka i dalje nema iznosenja informacija. Ovdje su dosli po legalno oruzje! Americka vlada s organima prisile porcelain

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije