Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Samoubojstva?

U posljednja dva dana u Zagrebu su pronađena četiri leša

leš,mrtav,policija,očevid (1)
Foto: Goran Jakuš/PIXSELL
1/5
03.08.2012.
u 11:07

Tijelo u grmlju pronašao slučajni prolaznik, a na Jarunu se objesio djelatnik SOA-e

Beživotno tijelo I. Ć. (67) u Ulici grada Vukovara između kućnih brojeva 33 i 35, nedaleko sjedišta MUP-a i HEP-a, na kojem su bile vidljive ozljede nanesene vatrenim oružjem, danas ujutro pronašao je prolaznik te obavijestio policiju.

Utvrđeno je da je muškarac počinio samoubojstvo, a kraj njega je pronađen i pištolj marke beretta. Muškarac je, neslužbeno doznajemo, živio na području Trnja, a iza sebe nije ostavio oproštajno pismo. Tijelo je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku na Šalati radi obdukcije.

Inače, u četvrtak je u parku Ribnjaku pronađen leš 35-godišnjaka. Muškarac je bio na klupi, a na tijelu nije bilo tragova nasilja pa se sumnja da se predozirao. Isti je dan u stanu na Pantovčaku nađeno mrtvo tijelo starijeg muškarca, a na Jarunu tijelo 42-godišnjeg A. F., djelatnika SOA-e. Muškarac se objesio navodno zbog teške bolesti, a njegov nestanak prijavila je obitelj.

>>Mrtav muškarac pronađen na klupi u zagrebačkom parku Ribnjak

Komentara 3

MI
Milkica
19:58 03.08.2012.

Ne kaže se "nedaleko MUP-a", nego "nedaleko _od_ MUP-a". Gradivo osnovne škole.

OB
-obrisani-
20:41 03.08.2012.

milka reci ti njima prava hrvatico.

FE
Felicijen
10:46 04.08.2012.

Puni mjesec je uzeo svoj uobičajeni danak...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije