Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRONAĐEN VIŠAK LISTIĆA

U Petrinji će se ponoviti izbori na jednom biračkom mjestu, no ne može utjecati na pobjednika izbora

Glasovanje na lokalnim izborima u Petrinji organizirano u šatorima
Foto: Nikola Cutuk/PIXSELL
1/3
01.06.2021.
u 09:23

Povjerenstvo je raspustilo birački odbor na biračkom mjestu broj 8, u kontejnerskom naselju u Sajmištu, te će se tu ponoviti izbori samo za gradonačelnika Petrinje.

U nedjelju, 6. lipnja, ponovit će se izbori na jednom biračkom mjestu u Petrinji zbog pronađenih viška listića u glasačkoj kutiji, objavilo je Gradsko izborno povjerenstvo Grada Petrinje.

Povjerenstvo je raspustilo birački odbor na biračkom mjestu broj 8, u kontejnerskom naselju u Sajmištu, te će se tu ponoviti izbori samo za gradonačelnika Petrinje.

No, bilo koji rezultat u nedjelju ne može promijeniti pobjednika izbora, budući je HDZ-ova Magdalena Komes osvojila gotovo 2.000 glasova više od dosadašnjeg gradonačelnika Darinka Dumbovića. Na ovom biračkom mjestu upisano je 868 birača.

VIDEO: Mamić i Bagić: Možemo! pobjednik, HDZ-u jako dobar rezultat, IDS u krizi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije