Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Strava kod Petrinje

Nožem ubio nevjenčanu suprugu pa ranio sebe. Preminuo u bolnici

Petrinja
Foto: Nikola Cutuk/PIXSELL
1/4
09.05.2015.
u 16:00

Tijelo svoje majke Ivanke i Ivana na samrti pronašla je oko 8,30 sati kćer Matea, koja je danas trebala Ivana voziti na zakazani liječnički pregled u Sisak.

Ivan Ovas (65) ubio je nožem, u svojoj obiteljskoj kući u Novom Farkašiću, na petrinjskom području, nevjenčanu suprugu Ivanku Goropić (64), a potom sebi nanio rane od kojih je preminuo prilikom dolaska u bolnicu. Njih dvoje su živjeli zajedno desetak godina. Tijelo svoje majke Ivanke i Ivana na samrti pronašla je oko 8,30 sati kćer Matea, koja je danas trebala Ivana voziti na zakazani liječnički pregled u Sisak.

Ivan je noćas ili ujutro, u sobi, prvo nožem zaklao svoju nevjenčanu suprugu, a zatim si nanio niz reznih ozljeda po rukama. U trenutku kada je Ivankina kćer došla u kuću, Ivan je još bio živ no preminuo je odmah nakon što je vozilom hitne pomoći dovezen u sisačku bolnicu.

Motivi zločina koji je potresao malo selo nisu poznati.

- Teško je govoriti o motivima sada, no prema svemu sudeći riječ je o zdravstvenim problemima pokojnog 65-godišnjaka – rekao je, nakon obavljenog očevida Stupe Vrdoljak iz Županijskog državnog odvjetništva u Sisku.

I susjedi kazuju kako im se činilo da je psihičko ponašanje pokojnog Ivana u zadnje vrijeme bilo narušeno. Kazuju i da je jako smršavio te da je imao i drugih zdravstvenih problema. Inače ga ne smatraju nasilnim, iako mu je zbog jednog incidenta kada je pucao u psa susjeda u selu, nakon što ga je, kako je tvrdio, pas napao, od strane policije oduzeta lovačka puška.

Jučer su supružnici uredno pokosili dvorište, i nije bilo naznake nikakvih svađa između njih dvoje.

Ivanka je supruga poginulog branitelja dok se Ivan prije 15-ak godina rastao. Ivanka mu se doselila prije desetak godina, a u mirovinu je otišao prije nekoliko godina. Oboje imaju po jednu odraslu kćer, a u kući su živjeli sami.

>> Bračni par mrtav u stanu: Žena ugušena, a muškarac se objesio

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije