Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
počela prodaja

U dva dana planulo 1000 ulaznica za 12. BOK Fest!

BOK fest,prodaja karata
Foto: Damir Špehar/PIXSELL
1/2
16.04.2014.
u 18:23

Iako u svom 12. izdanju BOK fest na prvi pogled ne nudi neke od velikih hit predstave među ljubiteljima kazališta u Bjelovaru vlada veliki interes za predstave

Činjenica da je u samo dva dana prodano gotovo tisuću ulaznica i da su pritom za neke od predstava praktičke već planule sve ponuđene ulaznice, najbolje govori koliki interes među Bjelovarčanima vlada za predstojeći BOK fest.

I premda program izuzmu li se legendarna i svjetski poznata predstava “Stilske vježbe” i  “Istina” ovog puta ne nudi neke od velikih hit predstava, sudeći po iskazanom interesu Bjelovarčani će očito još jednom pokazati da su svim srcem uz svoj festival po kojem je Bjelovar u ovih 12 godina, koliko festival živi, postao važna i prepoznatljiva destinacija na kulturnoj karti Hrvatske.

U svom 12. izdanju BOK će, kako je to najavio Goran Navojec, umjetnički direktor festivala, uz ostalo ponuditi i dva monodramska programa u izvođenju dviju glumačkih legendi Špire Guberine i Jelisavete Seke Sablić, beogradske glumice koju hrvatska publika pamti po brojnim filmskim i TV ulogama od kojih je jedna od najupečatljivijih ona s Bogdanom Diklićem u kultnim “Maratoncima”. Velikom interesu publike zasigurno doprinose i značajno niže cijene ulaznica koje se ovog puta prodaju po 20 i 25 kuna.

>>Serije su isplativije od kazališta, a ja sam ipak umjetnik s kreditom

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije