Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOĆNA REPORTAŽA

U čemu je tajna splitskog Adventa? 'Riva je prazna, ali oživjeli smo lokaciju neugledne povijesti'

19.12.2021.
u 13:17

'Zagreb nije znao što je Advent kad smo ga u Splitu imali, bili smo prva prosinačka turistička meka. Nije ovdje kao u Zagrebu. Splićani se ne odijevaju slojevito i nije im fora završiti na Sumamedu zbog nekakve kućice na kojoj se poslužuju preskupe kobasice. Ali sveti Duje poslao je buru da očisti nebo, iskristalizirala pogled do Brača i Šolte, a još je i Hajduku krenulo dobro pa se samim time i život u gradu probudio, a građane na bedemu Cornaro na kojem su se nekoć okupljale prostitutke zabavljaju pjevači iz prvog ešalona'

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Crorašar
Crorašar
13:55 19.12.2021.

I onda kažu zima u Dalmaciji grozna 😏 a kad bura očisti nebo i zrak pa izađe zimsko sunce, u 12. mjesecu, puni štekati i grad napokon naš! Da se bar sat nije pomaknuo, pa da možeš i skuhat ii ručat i u đir se bacit 😎

NJ
Njezno
14:23 19.12.2021.

Dalmatinac sam, blizu Splita, ali uz dužno poštovanje prema Splitu, advent u Zagrebu je televizija u boji za Splitski, barem meni osobno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?