Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

U čemu je tajna nevjerojatnog i unikatnog uspjeha HDZ-a, i to ne samo u hrvatskim nego i u europskim okvirima

21.06.2022. u 23:43

Da iza tog uspjeha stoji napredak zemlje, to i ne bi bilo toliko čudno, ali stranka je sinonim za korupciju!

Komentara 37

SE
senior12
05:35 22.06.2022.

Tajna uspjeha HDZa leži samo i isključivo u tome što je RH postala svrha sama sebi, odnosno, postala svrha HDZu, jer HDZ ima toliki utjecaj na državne i javne zaposlenike, koje je naravno većinom sam HDZ zaposlio/uhljebio, da samo s njihovim glasovima ima gotovo pa dovoljno za izbornu pobjedu. Ostali građanai služe da bi namirili tu povlaštenu kastu HDZovaca. Bilo bi bolje reći da je to interesna skupina, nego politička stranka.

DQ
Dq
10:04 22.06.2022.

Krivnja je , kao što nam brojke govore , na oporbenim "liderima" , koji nisu u stanju riješiti probleme unutar svojih partija , pa imaju duplo lošiji rejting od tih nakupina lažnih domoljuba i pravomoćno osuđenih lopina. SDP je imaoo priliku da se dokaže, i dokazao se kao skupina nesposobnih karijerista , a do dana današnjeg guraju iste te diletantske kadrove u prvi plan. A još kad spomenu onog svog idola Račana , sa čuvenom krilaticom : odlučno možda... Dajte najte, ti nisu u stanju voditi mini firmu ili OPG, a di bi državu.

KO
Kološanin
06:53 22.06.2022.

Tajna uspjeha HDZ-a je u oporbi koja je deset puta gora od njega.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije