Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vlasnik FEAL-a

U bolnici u Zagrebu preminuo Jozo Bogdan, jedan od najvećih gospodarstvenika iz BiH

'bih...siroki brijeg...11.04.2012...feal, otvaranje upravne zgrade...jozo bogdan foto: zoran grizelj vecernji list'
Foto: 'zoran grizelj vecernji list'
12.08.2020.
u 13:57

Cijela Hercegovina strepila je i osluškivala vijesti o njegovu zdravstvenom stanju nakon što je doživio anafilaktički šok zbog uboda ose u ruku u nedjelju u Širokom Brijegu. Nažalost, ubod je nakon šoka izazvao i komu.

Danas je u 11.58 u zagrebačkoj bolnici Rebro, kako doznaje Vecernji.ba, preminuo Jozo Bogdan, poznati bh. gospodarstvenik i vlasnik širokobriješkog Feala.

Cijela Hercegovina strepila je i osluškivala vijesti o njegovu zdravstvenom stanju nakon što je doživio anafilaktički šok zbog uboda ose u ruku u nedjelju u Širokom Brijegu. Nažalost, ubod je nakon šoka izazvao i komu.

Bogdan je jučer iz SKB-a Mostar helikopterom prebačen u Zagreb u bolnicu Rebro, a iako u teškom stanju, mnogi su očekivali da će hercegovački poduzetnik dobiti i ovu životnu bitku.

Jozu Bogdana pamtit će se kao jednog od najvećih bosanskohercegovačkih gospodarstvenika. Digao je FEAL grupaciju iz pepela i zahvaljujući njemu Široki Brijeg svojevremeno je dobio nadimak "Mala Njemačka". FEAL Grupa izrasla je u vodećeg prerađivača aluminija i aluminijskih građevinskih sustava u ovom dijelu Europe, a popis najsuvremenijih građevina za čiju je konstrukciju zaslužan FEAL uistinu je impozantan. Zapošljavao je više od 650 djelatnika u grupaciji koja se sastoji od 9 tvrtki.

Ključne riječi

Komentara 53

ST
Stiv12345
14:12 12.08.2020.

veliki gospodarstvenik i veliki čovjek, počivaj u miru dragi prijatelju

DO
dolmar
15:17 12.08.2020.

Počivao u miru Božijem,sućut obitelji...🙏

SO
sohnahoakasaa
15:59 12.08.2020.

Od kad je svijeta i vijeka pristojan i dostojanstven čovjek nikad o pokojniku ružno ne govori. Za života svi uvek imaju priliku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije