Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hampshire

U avionskoj nesreći poginule sestra i pomajka Osame bin Ladena

bin laden
Foto: Guardian video screenshot
01.08.2015.
u 09:02

Princ Mohammed bin Nawaf Al Saud na službenom je Twitter profilu amabasade izrazio saučešće obitelji Bin Laden, poznatoj po brojnim poslovnim interesima

Sestra i pomajka zloglasnog vođe al-Qa'ide Osame bin Ladena navodno su poginule kad se avion prilikom slijetanja jučer zabio u prodajni salon automobila u privatnoj zračnoj luci u britanskom Hampshireu, javlja Guardian.

Bez potvrđivanja identiteta žrtava, ambasador Saudijske Arabije u Velikoj Britaniji, princ Mohammed bin Nawaf Al Saud na službenom je Twitter profilu ambasade izrazio saučešće obitelji Bin Laden, poznatom poslovnom klanu u Saudijskoj Arabiji.

al-Hayat novine navode izjavu saudijskog tijela civilnog zrakoplovstva prema kojoj se prilikom slijetanja u zračnoj luci Blackbushe avion Embraer Phenom 300 s troje putnika i pilotom zapalio nakon što se zaletio u salon automobila.

>> Osama bin Laden volio je gledati porniće

Komentara 2

Avatar Apollon_der_Philosoph
Apollon_der_Philosoph
09:29 01.08.2015.

I ovo je neka vijest!! Ljudi ginu svaki dan i nikome nista!! Inace moral svijeta je cudna i prlljava rabota. Tolike galame i prasine se digao oko "lava" Cecila, a niko nije " uznemiren" niti "sokiran" sto je jedan palestinskii tinejdzer ubijen na barbarski nacin ili palestinska beba brutalno ubijena u podmetnoj vatri od zidovskih terorista!! Al ovo je vijest - jer pomajka i sestra Baraka Obame bin Ladena "stradala" pravim rijecima smaknuta u "takozvanoj" nesreci!! Toliko o DemoN kraciji i "humanizmu" svijeta i covjecanstva!! AU REVOIR

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije