Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
auto totalno razbijen

U 5 ujutro se automobilom zabio u kuću: 'Susjed me probudio, ja nisam ništa čuo'

24 sata
07.11.2020.
u 13:59

Nastala je materijalna šteta, a jedan sudionik je lakše ozlijeđen, a čak je i dio ograde odletio kod susjede, ispričao je vlasnik kuće.

U subotu oko 5 ujutro u mjestu Lijevi Dubrovčak nedaleko od Ivanić grada došlo je do prometne nesreće, potvrdila je PU zagrebačka za 24 sata. 

- Oko pet ujutro susjed mi je pokucao na vrata i rekao da mi se netko zabio u kuću. Ja nisam ništa čuo jer sam spavao u kući iza. Kad sam izašao van, imao sam što i vidjeti. Ograda je bila skroz porušena, a auto totalno razbijen. U njemu su bili neki mladi dečki, vozač je bio u šoku dok je suvozač malo više nastradao, ispričao je vlasnik kuće u koju se zabio automobil za 24 sata. 

Nastala je materijalna šteta, a jedan sudionik je lakše ozlijeđen, a čak je i dio ograde odletio kod susjede, ispričao je vlasnik kuće. 

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
14:13 07.11.2020.

Vijest je prvorazredna. Opis nesreće bolje bi napravio jedan osnovnoškolac.

MA
Maiden
14:20 07.11.2020.

Strašan članak.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije