Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Istražni zahtjev

Tužiteljstvo traži jednomjesečni pritvor za Brodarca i ostale

Privođenje Brodarca na Županijski sud u Osijeku
Marko Mrkonjić/PIXSELL
22.06.2011.
u 13:53

Brodarcu, Milankoviću i Bošnjaku određeno je 72-satno zadržavanje zbog praznika, a o istražnom pritvoru će se odlučivati u petak

Istražni zahtjev protiv Đure Brodarca, Vladimira Milankovića i Drage Bošnjaka stigao je rano popodne na stol istražnog suca Županijskog suda u Osijeku. Zatražen je jednomjesečni pritvor trojice osumnjičenika za ratne zločine u Sisku 1991. i 1992. godine, i to zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke.

Brodarcu, Milankoviću i Bošnjaku određeno je 72-satno zadržavanje zbog praznika, a o istražnom pritvoru će se odlučivati u petak.

Trojac se sumnjiči za ratne zočine po zapovjednoj odgovornosti. Podsjetimo, na području Siska ubijen je 31 srpski civil, a njih 38 je protuzakonito zatvarano i mučeno.

>>Brodarac, Milanković i Bošnjak: Nismo odgovorni za ubojstva

Komentara 14

MO
mozel
14:24 22.06.2011.

Politika antifasista za branitelje Hrvatske

CH
chemica
14:36 22.06.2011.

Nakon dvadeset godina da i njihove žrtve napokon dobiju bar nekakvu satisfakciju. Istrunite u zatvoru, krvoloci!

ŽI
žico
16:22 22.06.2011.

koji je sada branitelj na redu ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije