Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Za 1,5 milijun dolara

Nećete vjerovati zbog čega ovaj muškarac tuži McDonald's

McDonald's
Foto: Reuters/PIXSELL
01.03.2014.
u 11:24

Zaposlenik je navodno kad je Lucas došao po još jednu salvetu promrljao nešto poput 'vi ljudi...'

Mušterija McDonalds'a tuži fast food restoran za 1,5 milijuna dolara jer je uz obrok dobio samo jednu salvetu, piše Daily Mail. Webster Lucas tvrdi kako nije bio sposoban za rad zbog 'pretrpljene duševne boli' i 'emocionalne iscrpljenosti' koju je izazvao 'incident'.

Lucas, inače afroamerikanac, tvrdi kako ga je djelatnik restorana počeo vrijeđati na rasnoj osnovi nakon što je zatražio još jednu salvetu.

Zaposlenik je navodno kad  je Lucas došao po još jednu salvetu promrljao nešto poput 'vi ljudi...'

>> Evo što se doista nalazi u hrani koju poslužuju u McDonald'su

Ključne riječi

Komentara 2

IM
Immanuell
13:32 01.03.2014.

Amerikanci i njihov pravosudni sustav.... Ne smiješ mu ništa ni reći, odmah on poteže tužbu. 1,5 milijun za salvetu i malu primjedbu.... Nisam bio tamo, ali mislim da bi mi sve bilo turbo zanimljivo u prvih nekih mjesec dana.... Dok ih ne bih počeo kužiti..... Gotovo sve do jedan skorojevići i idolopoklonici mainstreama..... Da im kažu da je go.no zdravo za jelo oni bi pojeli. U tom kontekstu je i ova sudska tužba..... Dok bi ovog lika kod nas iznogirali van iz sudnice radi pravljenja od suda cirkusa, tamo će sasvim ozbiljno pristupiti ovoj tužbi.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije