Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREMINUO NAKON UDARCA

Tuga u Virovitici zbog smrti mladića: 'Uvijek je bio nasmijan, svima je htio pomoći'

Grad Virovitica
Dubravka Petric/PIXSELL
05.11.2020.
u 09:26

Majka (40) rekla je kako je Domagoj od malih nogu bio član DVD-a Dugo Selo Lukačko, upravo s ciljem da pomogne drugima, a ne da naudi.

Tužiteljstvo čeka nalaze obdukcije kako bi napad na Domagoja Radića (18) u Virovitici mogli prekvalificirati u ubojstvo. Naime, pokojni Domagoj je nekoliko minuta poslije ponoći u nedjelju, 25. listopada, nakon izlaza iz noćnog kluba Monte Cristo, pokušao spriječiti tučnjavu.

Dvaput ga je udario Antun Dj. i mladić je preminuo deset dana kasnije u KBC-u Osijek. Nijednom nije dolazio k svijesti. Njegovi snovi da će postati kuhar i napokon početi raditi, kaže obitelj, zauvijek su nestali, navodi 24sata.

- Djeca iz susjedstva su mi rekla da pogledam profil mladića koji je udario mojeg Domagoja i doslovce ga ubio. Nemam snage gledati čovjeka koji vježba, kako su mi prepričali, udarce u vreću, a trener ili otac govori: ‘Bravo, sine!’.

Majka (40) rekla je kako je Domagoj od malih nogu bio član DVD-a Dugo Selo Lukačko, upravo s ciljem da pomogne drugima, a ne da naudi.

- Mogu reći da je bio pristojan, kako prema nama koji smo bili zapovjednici, tako i prema kolegama s kojima je vježbao. Uvijek nasmijan i pun životne radosti. Doista ne mogu vjerovati da je nekome smetao, pa čak i da to nije način da se nekoga ubije - prokomentirao je 62-godišnji Malčić slučaj koji je uzburkao duhove u Virovitici i njegovoj okolici. Do te mjere da su čak proradile i “užarene” linije na društvenim mrežama.

S jedne strane se nalaze prijatelji koji oplakuju Domagoja, dok s druge strane neki iz Koreničana, naselja pokraj Đulovca, ne skrivaju mogućnost novih obračuna.

Jednoj djevojci iz Budrovca Lukačkog kako “neko vrijeme neće dolaziti u Viroviticu, ali bi za Božić moglo doći cijelo selo”.

Kako su se u međuvremenu promijenile okolnosti vezane uz kazneno djelo, zbog kojeg je 23-godišnji Antun Dj. na mjesec dana završio u bjelovarskom istražnom zatvoru, posla će imati virovitičko Općinsko državno odvjetništvo. Oni zasad čekaju liječničke nalaze o Domagojevu stanju i smrti.

- U svezi predmeta protiv navedenog okrivljenika trenutačno postoje osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo osobito teške tjelesne ozljede. Za sada još nije došlo do prekvalifikacije kaznenog djela, jer se trenutačno čeka nalaz obducenta. Podsjetimo, istražni zatvor određen je okrivljeniku kako ne bi mogao ponoviti kazneno djelo ili počiniti teže kazneno djelo – stoji u odgovoru Saše Kovačevića, zamjenika ODO-a iz Virovitice.

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Uzdanica hbz
Uzdanica hbz
10:21 05.11.2020.

I što otac kaže na ponosnog sina....budalo bolje da si ga poslao da radi neki koristan posao ovako imat će te jedan mladi život na duši.

DU
Deleted user
10:03 05.11.2020.

Klipan koji doma trenira da nekoga teško ozlijedi. Mislim da u nekim slučajevima zatvor ne može biti pravda i nije pravda za obitelj preminule osobe. Ovaj mali Rambo i da dobije 10 godina zatvora ništa ne mjenja.

ZE
Zeix
12:32 08.11.2020.

Presuditi smeću u mraku na licu mjesta. Takvo gnojivo se ne zaslužuje nazivati ljudskim bićem, bespotrebno krasti kisik i još da ždere i uživa u zatvoru na naš račun!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije