Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREMINUO NAKON UDARCA
Povratak na članak

Tuga u Virovitici zbog smrti mladića: 'Uvijek je bio nasmijan, svima je htio pomoći'

Majka (40) rekla je kako je Domagoj od malih nogu bio član DVD-a Dugo Selo Lukačko, upravo s ciljem da pomogne drugima, a ne da naudi.

Komentari 4

Avatar Uzdanica hbz
Uzdanica hbz
10:21 05.11.2020.

I što otac kaže na ponosnog sina....budalo bolje da si ga poslao da radi neki koristan posao ovako imat će te jedan mladi život na duši.

VL
DU
Deleted user
10:03 05.11.2020.

Klipan koji doma trenira da nekoga teško ozlijedi. Mislim da u nekim slučajevima zatvor ne može biti pravda i nije pravda za obitelj preminule osobe. Ovaj mali Rambo i da dobije 10 godina zatvora ništa ne mjenja.

VL
ZE
Zeix
12:32 08.11.2020.

Presuditi smeću u mraku na licu mjesta. Takvo gnojivo se ne zaslužuje nazivati ljudskim bićem, bespotrebno krasti kisik i još da ždere i uživa u zatvoru na naš račun!!

VL
VE
verrmaj
12:03 05.11.2020.

Po mome toga nasilnika treba objesiti za vrat i da drugi po njemu udaraju a njegov ponosni otac da uziva , da je taj isti to ucinio mome djetetu nebi vise hodao ulicama ,nazalost kazne za te barbare su male , volio bih pitati njegovog oca ako ovo cita dali je ponosan na svoga sina !!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.