Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
napad u virovitici

Preminuo mladić (18) koji je prije nekoliko dana brutalno pretučen u centru Virovitice

Osijek: Ulaz u KBC Osijek dozvoljen samo kroz trijažni šator
Dubravka Petric/PIXSELL
03.11.2020.
u 11:25

Napad na nesretnog mladića dogodio se u nedjelju, 25. listopada oko 00:05 sati na trgu Dr. Franje Tuđmana u Virovitici.

Od posljedica premlaćivanja, u utorak je preminuo Domagoj Radić (18). Vijest je objavila Župa sv. Luke Evanđelista iz Lukača na svojoj Facebook stranici, a informaciju su potvrdili i iz PU virovitičko-podravske, navodi ICV

Mladić (23) kojeg se sumnjiči za napad na D. Radića nalazi se u istražnom zatvoru. Dolazi s područja PU bjelovarsko-bilogorske.

Napad na nesretnog mladića dogodio se u nedjelju, 25. listopada oko 00:05 sati na trgu Dr. Franje Tuđmana u Virovitici. Kako je tada izvijestila policija, u tučnjavi je sudjelovalo više osoba, a mladić je zadobio ozljede opasne po život te je prevezen u KBC Osijek.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, 23-godišnjak je uz kaznenu prijavu doveden u Županijski sud u Bjelovaru gdje mu je nakon saslušanja sudac istrage odredio istražni zatvor u trajanju do mjesec dana.

Ključne riječi

Komentara 37

Avatar Udruga_obrisanih
Udruga_obrisanih
11:47 03.11.2020.

treba jednom za svagda prekinuti to nasilje među mladima, ne boje se nikakvih sankcija, sude ga sa 23 g. kao maloljetnika, bajaju mu gluposti, dobije par godina uvjetno, on se smije. Dajte vi njemu odrapite 40 godina Lepoglave pa da vidiš kako će slijedeći nasilnik dva puta razmisliti

DU
Deleted user
11:45 03.11.2020.

'Ajme, majko, jadno dijete. Ovo bi, zbilja, trebalo početi kažnjavati doživotnim zatvorom, ovo je prevršilo svaku mjeru.

KO
komunikolog
11:57 03.11.2020.

Ovo nije zločin iz mržnje?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije