Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 90
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tragedija kod Šibenika

Detalji strašne nesreće: Dijete je prelazilo preko zebre, usmrtio ga je 35-godišnjak vozeći prebrzo

U prometnoj nesreći kod Bilica poginulo dijete
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
1/3
12.10.2021.
u 09:46

Protiv osumnjičenika bit će podnesena kaznena prijava Županijskom državnom odvjetništvu u Šibeniku

U jučerašnjoj prometnoj nesreći koja se oko 13.30 sati dogodila u Bilicama pokraj Šibenika na ŽC 6277 smrtno je stradalo dijete.

Do prometne nesreće došlo je jer 35-godišnjak, upravljajući osobnim automobilom Volkswagen šibenskih registarskih oznaka, nakon dolaska do raskrižja ispred kojeg se nalazi obilježeni pješački prijelaz nije prilagodio brzinu kretanja da u svakom trenutku može propustiti pješake pa je naletio na dijete koje je prelazilo pješački prijelaz s vozačeve desne strane. Od siline udara dijete je preminulo na mjestu događaja.

Protiv osumnjičenika bit će podnesena kaznena prijava Županijskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, istaknuli su iz šibenske policije.

 

Ključne riječi

Komentara 18

MO
modovisisajteMaraschino
10:05 12.10.2021.

roditelji, učite djecu da stanu i pogledaju da li mogu sigurno prijeći. nikad ne znaš tko će naletiti, a danas je takvih mnogo koji jure, muzika trešti, tipka se po mobitelu. svojim primjerom pokažite djeci a ne pretrčavati cestu. imamam video snimku mlade žene, vozi se biciklom po nogostupu, ramenom drži mobitel i priča, kraj nje na dječjem biciklu se vozi njezina kćer. i tako one preko pješačkog bez da su se zaustavile i pogledale da li mogu proći. i što očekivati od djeteta kad odraste? da će biti naučeno da pazi u prometu?

TO
tomotomo
10:01 12.10.2021.

Kod nas više 90 % vozaća ne poštuje ogranićenje brzine, ali kad prođu slovensku granicu voze i čak ispod dozvoljenog

TZ
tomislav.zubovic
10:04 12.10.2021.

Policija treba strože kažnjavati prebrzu vožnju u gradu posebno u blizini pješačkih prijelaza, postaviti više kamera u blizini pješačkih prijelaza..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije