Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Treća knjiga

Tuđman o svojim putovanjima po Europi i Americi

'franjo knjiga 3_1'
''
13.12.2011.
u 22:02

Posljednja knjiga iz trilogije Tuđmanovih osobnih bilješki u prodaji je na svim kioscima

Ponovni izlazak iz zatvora, dobivanje putovnice, uloga Budimira Lončara u tome, ključna putovanja po Americi i Europi, predavanja hrvatskim iseljenicima, stvaranje političke platforme uoči pada komunizma, otkriće tko je i kako ubio njegova oca i maćehu, kako je tajno pomagao obranu Andrije Artukovića preko odvjetnika Željka Olujića i što je sve mislio o jugoslavenskoj optužnici i procesu, kako je stvaran HDZ, tko su bili ključni ljudi u tom procesu, zašto je mislio da Vladimir Šeks ima i židovske krvi, odakle potječe netrpeljivost sa Slavkom Goldsteinom, Savkom Dabčević-Kučar, Vladom Gotovcem i drugima, kakva se bitka vodila oko objavljivanja “Bespuća povijesne zbiljnosti”... Sve je to sadržaj treće i posljednje knjige “Osobnog dnevnika Franje Tuđmana” koja je upravo izašla iz tiska i u prodaji je na svim kioscima.

Naslovi u njoj sve govore: „Ne želim beskorisno trajanje, ponižavajuće umiranje“, “Što je ostalo od tri temelja titoizma: bratstva i jedinstva, samoupravljanja i nesvrstanosti?”, „Nismo mi ni Beograd ni Ljubljana. Za nas važe drugi kriteriji“, “Samoodređenje nacija i integracija svijeta”, “Bližimo se vrhuncu razračunavanja” i „HDZ je osnovana. Veliki odjek, osobito u svijetu“.

Komentara 16

ST
standup
23:33 13.12.2011.

Franjo je razumija, razlikova i osjecá, sve ono cá Mesic´i Josipovic´-nikada necé dosticí !!

AM
a_morte_i_rossi
23:41 13.12.2011.

boli me k za proizvode boljsevizma i za svakakve blamaže sitnih klanova počevši od ovoga pa do svih onih proizvedeni u ruskom carstvu....

SA
saniboj
22:16 13.12.2011.

Pa sta je on bio ? Himmler. omg

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije