Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prometna nesreća

Trostruki sudar u Starim Mikanovcima, dvoje ozlijeđenih

policija (1)
Željko Lukunić/PIXSELL
24.08.2012.
u 14:06

Vozač teretnog vozila nije uspio na vrijeme zakočiti pa je udario u Audi 100

STARI MIKANOVCI – Dvije su osobe ozlijeđene u prometnoj nesreći što se dogodila prijepodne u Nazorovoj ulici u Starim Mikanovcima kada su se sudarila tri vozila.

Vozač teretnog vozila Fiat Ducatti, 32-godišnjak iz Slavonskog Broda zbog neprilagođene brzine i neodržavanja propisanog razmaka udario je u stražnji dio Audija 100 kojim je upravljao 42-godišnji Đakovčanin kada je ovaj naglo smanjio brzinu i počeo kočiti jer je vidio da je Audi A4 kojim je upravljala 21-godišnjakinja iz Starih Mikanovaca dao žmigavac za skretanje ulijevo na kolni ulaz.

Vozač teretnog vozila nije uspio na vrijeme zakočiti pa je udario u Audi 100 i odbacio ga na lijevu zemljanu bankinu. Đakovčanin je zadobio ozljede zbog kojih je prevezen u vinkovačku Županijsku opću bolnicu. Liječnički pregled zatražila je i 21-godišnjakinja jer je u visokom stupnju trudnoće.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije