Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
cijepise

Troskot: Nova korupcijska afera na pomolu

Zagreb: Most o temi "Tko je kriv za propalu platformu Cijepise?"
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/3
16.04.2021.
u 11:22

"Vidljiv je obrazac da se segmentira javna nabava ispod praga od 200.000 kuna kako bi se izbjegao natječaj", kaže Zvonimir Troskot.

Na pomolu je još jedna afera koja se tiče aplikacije Cijepise, koja je dodijeljena na netransparentan način, dodijeljena je kućnom prijatelju ministra zdravstva Vilija Beroša, gdje su se mjesecima krili podaci o tome, rekao je  Zvonimir Troskot na konferenciji za novinare Kluba Mosta u Saboru.

„Pod krinkom borbe protiv Covida skrivaju se ogromni korupcijski rizici i korupcijske afere”, ustvrdio je Troskot podsjetivši da je Most tražio skidanje oznake tajnosti i s nabave medicinske opreme.

Ističe da je kod Cijepise riječ o važnoj aplikaciji koja je trebala pomoći građanima da se cijepe kako bi ušli u borbu s pandemijom, a umjesto toga ljudi se cijepe preko reda.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije