Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DORH ISTRAŽUJE SLUČAJ

Trojica dilera u čak 67 navrata prodavala drogu po Slavoniji

Dubrovnik: Policija održala konferenciju za medije nakon rekordne zapljene droge
Grgo Jelavic/PIXSELL
09.11.2022.
u 12:35

Osumnjičeni su dileri od travnja do studenog ove godine nabavljali veće količine kokaina

Općinsko državno odvjetništvo u Slavonskom Brodu provelo je dokazne radnje ispitivanja trojice državljana Republike Hrvatske zbog osnovane sumnje na počinjenje kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

Kako se navodi u priopćenju DORH-a, dvojica 42-godišnjaka i jedan 39-godišnjak osumnjičeni su da od travnja 2022. do 3. studenog 2022. od nepoznatih osoba nabavljali veće količine kokaina te da su navedenu drogu držali na adresama prebivališta. Tereti ih se da su u čak 67 navrata prodavali kokain većem broju osoba s područja Slavonskog Broda i Oriovca.

Istražni sudac Županijskog suda u Slavonskom Brodu nakon provedenog je ispitivanja odredio istražni zatvor dvojici osumnjičenika u dobi od 39 i 42 godine, dok je trećem osumnjičenom, također 42-godišnjaku, izrekao mjere opreza. Općinsko državno odvjetništvo protiv trojke je pokrenulo istragu.

Kako su ranije izvijestili iz Policijske uprave brodsko-posavske, osumnjičeni su dileri od travnja do studenog ove godine nabavljali veće količine kokaina. Drogu su na adresama prebivališta na području Slavonskog Broda i okolice te u jednom slučaju u prostorijama ugostiteljskog objekta na području Slavonskog Broda skrivali, vagali, nadopunjavali punilima, pakirali u manje paketiće i dalje neovlašteno prodavali većem broju kupaca na području Brodsko-posavske županije.

Pretragom osumnjičenih te automobila, stanova i obiteljskih kuća koje koriste pronađene su manje količine kokaina te drugi predmeti koji se dovode u vezu s kaznenim djelom (mobiteli, digitalna vaga s tragovima droge i drugo).

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije