Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
obiteljsko nasilje

Trijezan prijetio supruzi i sinu da će ih ubiti

nasilje
VL arhiva
09.05.2010.
u 11:58

Zaprijetio je supruzi (36) da će je zaklati, a nakon što je uplašena žena na telefon nazvala njihova sina, otac mu je također zaprijetio ubojstvom.

BJELOVAR - U noći na nedjelju 54-godišnji suprug je nakon vikanja i niza verbalnih uvreda zaprijetio supruzi (36) da će je zaklati.

Uplašena žena je na telefon nazvala njihova sina, kojemu je ovaj također zaprijetio ubojstvom.

Nedugo potom razjareni suprug je uhićen i odveden u  policijsku postaju gdje je utvrđeno kako je prijetnje izrekao potpuno trijezan.

Tijekom današnjeg dana sproveden je dežurnom sucu za  prekršaje koji će  mu odrediti kaznu.

Pijan ispljuskao suprugu
Policija bilježi i još jedan slučaj obiteljskog nasilja u selu kraj Garešnice gdje je pijani suprug (36) nakon verbalnog napada ispljuskao dvije godine mlađu suprugu.

Potom je počeo razbicivati stvari po kući i dvorištu, a uplašeni ukućani su utočište potražili kod susjeda. Nakon uhićenja i on je stao pred prekršajnog suca.

Komentara 4

PI
pirinač
12:24 09.05.2010.

trezan....a za sebe neznam

MM
Mladen Miletić
17:45 09.05.2010.

BJELOVAR - U noći na nedjelju 54-godišnji suprug je nakon vikanja i niza verbalnih uvreda zaprijetio supruzi (36) da će je zaklati. Policija daje uvjek dobre djelomične izjave. Da zbune publiku. Gospođa nezna što je bio razlog da je poludija ?

JA
Jaane
23:11 09.05.2010.

Dobro, kakav je ovo uopće naslov? Kao da bi da je bio pijan to bilo OK. Božesačuvaj ovakvih piskarala.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije