Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CRNI VIKEND

Tri poginula u 24 sata u Varaždinskoj županiji

Policija
Nikola Čutuk/PIXSELL
30.04.2018.
u 12:11

U kotlovnici u podrumu obiteljske kuće u Sračincu jučer je pronađeno tijelo 31-godišnjaka koji je, prema neslužbenim informacijama, poginuo uslijed strujnog udara.

Dvije su osobe poginule u prometu, a jedna u podrumu obiteljske kuće u Varaždinskoj županiji. U Varaždinskoj ulici u Cargovcu danas u jutro 84-godišnji vozač sletio je osobnim automobilom s kolnika i udario u ogradu.

Ozljede su bile preteške i starac je preminuo. Jučer oko 16.30 sati 48-godišnji motociklist sletio je jugozapadne obilaznice Varaždina. I on se zaletio u ogradu i podlegao ozljedama.

U kotlovnici u podrumu obiteljske kuće u Sračincu jučer je pronađeno tijelo 31-godišnjaka koji je, prema neslužbenim informacijama, poginuo uslijed strujnog udara.

Ključne riječi

Komentara 1

IB
istina_boli
13:33 30.04.2018.

Jel vi to imate neko takmicenje u broju poginulih? U Varazdinu troje poginulih , u Karlovcu dvoje izronilo, mrtvi....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije