Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠTO KAŽU LIDERI STRANAKA

Treba li Hrvatska priznati Palestinu? Izjasnilo se 14 čelnika, samo iz Mosta i HDZ-a bez odgovora

11.04.2024.
u 09:15

Peđa Grbin drži da bi cijela EU trebala podržati rješenje o dvije države i priznati Palestinu, a slično rješenje podržavaju i Anka Mrak Taritaš i Marijana Puljak. Krešo Beljak kaže da nema stav, Radimir Čačić misli da Hrvatska treba priznati Palestinu, a Gordan Bosanac kaže da je Možemo! priznanje već i službeno zatražio u Saboru. Marijan Pavliček drži da Hrvatska treba priznati Palestinu, ali da to najprije treba učiniti Izrael. Izjasnili su se i Damir Vanđelić, Davor Nađi, Katarina Peović, Davorko Vidović, Dalibor Paus, Ivan Penava i Dario Hrebak

Komentara 17

ST
sttipe
10:26 11.04.2024.

Da

SL
Slivovica
09:51 11.04.2024.

Hrvatska i EU ne moraju ništa.Ni stati na stranu Amerike vs Kine,ni priznati Palestinu,ni tražiti poštene izbore u tunguziji.Ono što mora Evropa je okrenuti se sebi,pojačati naoružavanje,naoružati Ukrajinu i biti neovisna od američkog,ruskog i kineskog utjecaja.Trgovat sa svima i stavljati se na svoju stranu.

ZO
zoranlelic
11:49 11.04.2024.

Ne trudite se, Hrvatska je ionako navedena kao podupiratelj genocida zajedno sa 11 drugih država u tužbi Nigerije protiv Njemačke pred Međunarodnim sudom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije