Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
teško ozlijeđen

Trčeći za autobusom mladić završio pod kotačima

hitna pomoc, pješakinja
Duško Jaramaz/Pixsell
29.07.2012.
u 18:12

Mladić je potrčao za autobusom, ali je, na nesreću, pao na kolnik i završio pod zadnjim desnim kotačem autobusa. Zadobio je teške tjelesne ozlijede, opasne pod život zbog čega je hitno podvrgnut operaciji u KBC-u Rijeka.

U nesreći koja se dogodila u nedjelju ujutro, oko 6,05 sati u mjestu Podrvanj nedaleko Čavli teško je ozlijeđen 18-godišnjak iz Viškova pokraj Rijeke.

Nesreća se dogodila u trenutku kada je više mlađih osoba bilo na autobusnom stajalištu koje su krenule udarati po vratima prigradskog autobusa Autotroleja. Vozač im nije otvorio vrata već je krenuo dalje. U tom je trenutku mladić potrčao za autobusom, ali je, na nesreću, pao na kolnik i završio pod zadnjim desnim kotačem autobusa. Zadobio je teške tjelesne ozljede, opasne podživot zbog čega je hitno podvrgnut operaciji u KBC-u Rijeka.

Vozač autobusa, kako je izvjestila PU primorsko-goranska, zaustavio se na autobusnom stajalištu da bi ukrcao putnike. Ondje se zatekla i grupa mladih koja je počela udarati po vratima što je vozač ignorirao i krenuo dalje izbjegavajući putnike koji su se nalazili ispred autobusa. Kako je izvjesitla policija 53-godišnji vozač nije bio pod utjecajem alkohola.

Komentara 2

KN
knjoupek
18:54 29.07.2012.

Ti vozači busa stvarno nisu normalni,trebao se malo žrtvovat da se ova isfrustrirana mladež malo ispuca na njemu(prošo bi s (kojom masnicom);a ovak je mlada junačina skoro poginula.

BA
BandaZG
22:19 29.07.2012.

Zašto ne piše i je li "nesretni" mladić bio pod utjecajem alkohola?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije