Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EU fondovi

Traži se novac za Kanal sv. Ante, ljetnu pozornicu, tvrđave, ceste...

\'unu...zagreb....10.01.2006 ...novac...lova...kuna.... snimio:antonio bronic\'
Antonio Bronić/Pixsell
27.10.2010.
u 13:41

Partnersko vijeće Šibensko-kninske županije predložit će pet projekata ukupne vrijednosti oko 6,8 milijuna eura.

ŠIBENIK - Skupina nazvana Partnersko vijeće Šibensko-kninske županije predložit će pet projekata ukupne vrijednosti oko 6,8 milijuna eura koji će se kandidirati za predpristupni fond Europske unije za regionalnu konkurentost. Za Šibenik su predloženi projekti uređenja Kanala sv. Ante, gradnje ljetne pozornice s muzejsko- izložebnim prostorom i pratećim sadržajima na šibenskoj utvrdi svetog Mihovila.

Iz Grada Vodica kandidirali su projekt dovršenja infrastrukture zone Račice u Vodicama, "gdje se na 10 hektara površine uz postojeće nogometno igralište planira gradnja sportske dvorane, rukometnog igrališta, boćališta te razvoj medicinskog turizma". 

Skradinjani bi uz pomoć EU fondova završili uređenje Poslovne zone Kosa, htjeli bi razvijati "turizam na rubnim područjima Nacionalnog parka Krka, kojim bi se poboljšala ponuda kulturnog turizma u sjevernom dijelu parka, sagradio dio ceste Drniš - Roški slap, uredio okoliš oko tvrđave u Drnišu i pristupni put prema mlinicama u kanjonu Čikole". 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije