Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AFERA U MEGATVRTKI

Traži se hitna sjednica o krizi u Holdingu. Analitičari: Tomašević očito ne želi odgovoriti na sva pitanja

Zagreb: Tomašević komentirao stanje u Zagrebačkom holdingu
Jurica Galoic/PIXSELL
15.10.2021.
u 14:05

Situacija u Holdingu nije dobra. Sve okolnosti smjene predsjednika i člana uprave Nikole Vukovića i Ante Samodola nisu poznate, kao ni rezultati u stotinu dana, koliko su bili na čelu komunalnog diva. Puno je pitanja ostalo otvoreno odlaskom tog dvojca pa su stoga skupštinski oporbenjaci, predvođeni HDZ-om, odlučili tražiti hitnu tematsku sjednicu gradskoga parlamenta s jednom točkom dnevnog reda – stanje u Holdingu.

Komentara 32

DU
Deleted user
13:53 15.10.2021.

Kada jedan papučar koji misli da može a znamo svi da nemože smijeni Samodola onda je jasno koliko je sati. Papučar Tomek je teški luzer koji ne zna ni svoje gaće oprati a kamoli donositi smislene odluke vezane uz gradonačelničku funkciju. Bolje bi bilo da ode sa svojom ekipom kvazi aktivista pošumljavati Medvednicu i baviti se ekologijom - bar bu bilo više svježeg zraka. Živjeli!

ST
stefj
14:08 15.10.2021.

Tomašević nije toliko bedast, učio je od najboljih, od Lenjina na dalje. Bit svega je da nema pismenih naredbi, da nema nikakvog traga, tako da se u svakom trenutku može izbjeći odgovornost... Moći pljuvati po drugima, a ne dati nikome dokaza da pljuje po tebi...

KU
Kultura
14:57 15.10.2021.

Nisu dovoljni sorosevi novci. Dovoljni su da te dovedu na vlast ali ako je tvoja nesposobnost takva da nisi u stanju biti predsjednik kucnog savjeta jer do sada nisi nista radio i nikoga vodio, kako ces onda voditi grad Zagreb?!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?