Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AFERA U MEGATVRTKI
Povratak na članak

Traži se hitna sjednica o krizi u Holdingu. Analitičari: Tomašević očito ne želi odgovoriti na sva pitanja

Situacija u Holdingu nije dobra. Sve okolnosti smjene predsjednika i člana uprave Nikole Vukovića i Ante Samodola nisu poznate, kao ni rezultati u stotinu dana, koliko su bili na čelu komunalnog diva. Puno je pitanja ostalo otvoreno odlaskom tog dvojca pa su stoga skupštinski oporbenjaci, predvođeni HDZ-om, odlučili tražiti hitnu tematsku sjednicu gradskoga parlamenta s jednom točkom dnevnog reda – stanje u Holdingu.

Komentari 32

DU
Deleted user
13:53 15.10.2021.

Kada jedan papučar koji misli da može a znamo svi da nemože smijeni Samodola onda je jasno koliko je sati. Papučar Tomek je teški luzer koji ne zna ni svoje gaće oprati a kamoli donositi smislene odluke vezane uz gradonačelničku funkciju. Bolje bi bilo da ode sa svojom ekipom kvazi aktivista pošumljavati Medvednicu i baviti se ekologijom - bar bu bilo više svježeg zraka. Živjeli!

VL
ST
stefj
14:08 15.10.2021.

Tomašević nije toliko bedast, učio je od najboljih, od Lenjina na dalje. Bit svega je da nema pismenih naredbi, da nema nikakvog traga, tako da se u svakom trenutku može izbjeći odgovornost... Moći pljuvati po drugima, a ne dati nikome dokaza da pljuje po tebi...

VL
KU
Kultura
14:57 15.10.2021.

Nisu dovoljni sorosevi novci. Dovoljni su da te dovedu na vlast ali ako je tvoja nesposobnost takva da nisi u stanju biti predsjednik kucnog savjeta jer do sada nisi nista radio i nikoga vodio, kako ces onda voditi grad Zagreb?!?

VL
DU
Deleted user
14:31 15.10.2021.

Počel sam delati v jednoj podružnici daleke 85. godine još koje lete i idem v penziju. No ova klapa sektaša nas je vrnula u to razdoblje.ideološki zatucane i jadne. Tu sem se zlegel itu je moja domaja no ova sektaa nije niti moja niti je od tud. Sram me je pomisliti da sem zagrepčanec...Srammmm. i nigdar glasa adezeju nisam dal no sad prvom prilikom bum ...Krali su i to je činjenica no fa je partija na vlasti niti bi bile presude niti bi Smranader bil osuden. A vi sad rafalne raspalite , dotepenci kaj veze z ovom tu grudom nemate. N e m at e

VL
TR
trandri
14:59 15.10.2021.

DORH i USKOK se trebaju baviti Tomaševićem i njegovom ekipom jer ono što su otkrili Samodol i Vuković je alarmantno! Laži, manipulacije, osobni interesi, nerad i nesposobnost MOŽEMO ekipe su samo uvod u teške oblike korupcije.

VL
FN
Fr@njo
14:59 15.10.2021.

a one drugarice koje su se po Varsavskoj smicale po asfaltu , od Urske i dalje, nebi li Tomek njih zapregel..

VL
DU
Deleted user
15:17 15.10.2021.

Jadni mi s njima

VL
MK
MKinkognito60
19:14 15.10.2021.

Tomašević bi možda i odgovorio kad bi to bilo u interesu sponzora. Pošto je ostao previše dužan, više nego može pokriti namještenjima kadrova sad ima velike probleme. Naravno da neće odgovoriti, Klisović nije SDP-ov kadar ne Tedeschi-jev znači opet interes donatora sponzora. Blago Zagrebu samo neznam kako će najest toliko stjenica.

VL
DO
domagoj1492
15:11 15.10.2021.

Pustite decu na miru. Neka se igraju jer vremena ima dovoljno za sve. Vremena ima , 4 godine još….

VL
KP
kristijan.petanjek
13:54 16.10.2021.

reko sam da su to ništaviše nego obocni sjecji vrtič aktivista. koje trwba maknuti s holdinga dok jos u zatvoru svi zajedno nw uavrše. ko zna koliko je papira potpisano i kakvih imo je skoro pravo kad je reko da su obicni aktivisti koji neznaju radit.

VL
Avatar utunelu
utunelu
14:56 15.10.2021.

malo mudrosti ne bi dovelo do ovoga..da je sacekao 2 mjeseca a ne uzimao hdzovci sve bi bilo drugacije

VL
PP
pavisic.pajo
14:43 15.10.2021.

Moram priznati da su Bandićevi uhljebi duboko pustili korijenje i da se žilavo odupiru Tomaševiću da ih ne iščupa.Udružilo su tu koječega isključivo da održe status Quo, pa Tomaševiću, znajući da njihova dogorijeva, podbacuju klipove pod noge.

VL
PI
Pitagora
14:49 15.10.2021.

Nema tu nikakve afere. Ovo su pokušaji da se stvori afera.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.