Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
imao i alkohola u krvi

Traktorist s tri promila izazvao nesreću i pobjegao, prijeti mu 49.000 kuna kazne

prometna
Foto: Marijan Susenj/PIXSELL
1/3
15.06.2020.
u 13:44

S velikom količinom alkohola u krvi i bez stečene vozačke dozvole, prešao u lijevu traku i udario automobil koji ga je u tom trenutku preticao

U Dubravcu u Varaždinskoj županiji jučer oko 15 sati dogodila se prometna nesreća nakon koje je jedan sudionik napustio mjesto događaja. Muškarac star 48 godina, prije stjecanja prava na upravljanje motornim vozilom, vozio se na neregistriranim i neosiguranim traktorom bez registarskih oznaka na koji je bila priključena također neregistrira poluprikolica.

Sa čak 3,07 promila alkohola u krvi vozio se iz smjera Jerovca prema Klenovniku i prešao na lijevu stranu u trenutku kad ga je pretjecala 52-godišnja vozačica osobnog automobila. Traktorist je pobjegao, no policija ga je ubrzo pronašla.

Za počinjene prekršaje prijeti mu novčana kazna do 49.000 kuna ili kazna zatvora u trajanju do 60 dana, te izricanje zaštitne mjere zabrane upravljanja motornim vozilima F kategorije u trajanju do devet mjeseci. Po pravomoćnosti odluke o prekršaju slijedi mu i devet negativnih prekršajnih bodova.

Komentara 1

VI
Vidra72
15:28 15.06.2020.

Upišite komentar...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije