Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POD UTJECAJEM ALKOHOLA

Pobjegao s mjesta prometne nesreće, no brzo ga pronašli i priveli

Zadarska policija u akciji povodom Dana žena zaustavlja sudionice u prometu i daruje ih ružama
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
13.06.2020.
u 11:16

Nakon noći provedene na otrježnjenju 27-godišnjak je odveden na Prekršajni sud u Zagrebu gdje mu je sud odredio zadržavanje u trajanju od 15 dana te su ga policijski službenici odvezi u Zatvor u Zagrebu.

Zagrebačka policija izvijestila je o pronalasku 27-godišnjaka koji je pobjegao s mjesta prometne nesreće u kojoj je došlo do materijalne štete. 

Kako navode,  u četvrtak, 11. lipnja u 23.55 sati, 27-godišnjak je upravljao osobnim automobilom marke VW golf županjskih registarskih oznaka, a kretao se kolnikom Ulice I. Kozari put u smjeru istoka. Dolaskom do kućnog broja 47 B naletio je na teretni automobil marke Opel Vivaro koje je bio nepravilno parkiran na mjestu na kojem bi ugrožavalo sigurnost drugih sudionika u prometu ili bi predstavljalo smetnju za normalan tok prometa ili kretanje pješaka. U prometnoj je nesreći nastala materijalna šteta te se 27-godišnjak s mjesta događaja udaljio bez da je vlasniku oštećenog vozila ostavio podatke o sebi i vozilu.
 
- Operativnim su radom policijski službenici ubrzo pronašli 27-godišnjaka i vozilo s kojim je sudjelovao u prometnoj nesreći te su utvrdili da je u trenutku prometne nesreće bio pod utjecajem alkohola (2,38 g/kg) i da je vozilom upravljao dok mu je na snazi bila zabrana upravljanja motornim vozilom B kategorije - navode iz policije. 


 
Nakon noći provedene na otrježnjenju 27-godišnjak je odveden na Prekršajni sud u Zagrebu gdje mu je sud odredio zadržavanje u trajanju od 15 dana te su ga policijski službenici odvezi u Zatvor u Zagrebu.
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije