Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBAVLJEN OČEVID

Policija objavila detalje nesreće u Travnom: Vozačica (51) uhićena, poginuo mladić (24)

Zagreb: U Travnom poginuo motociklist
Foto: Slaven Branislav Babic/PIXSELL
1/4
12.09.2021.
u 11:02

Kriminalističko istraživanje je u tijeku - navode iz policije.

Policija je objavila detalje tragične nesreće u kojoj je jučer navečer u Travnom poginuo 24-godišni motocikist. 

- U subotu, 11. rujna oko 21.25 sati u Novom Zagrebu, 51-godišnjakinja upravljala je osobnim  automobilom marke Hyundai i20 zagrebačkih registarskih oznaka, a kretala prometnom trakom za lijevo istočnom kolničkom trakom Božidara Magovca u smjeru sjevera. Ušla je u raskrižje s Ukrajinskom i Šišićevom skrećući u lijevo na sjeverni kolnik Ukrajinske za vrijeme dok je za njen smjer kretanja bilo uključeno zeleno svjetlo, međutim nije propustila vozilo koje se kretalo iz suprotnog smjera i zadržavalo prednost prolaska zbog čega je na srednjem dijelu raskrižja, na desnu bočnu stranu njenog vozila u kočenju naletio motocikl marke Yamaha zagrebačkih registarskih oznaka, a kojim je Šišićevom u smjeru juga, prije stjecanja prava na upravljanje, upravljao 24-godišnjak. Motociklist je ušao u raskrižje na znak zelenog svjetla na semaforu za njegov smjer kretanja i imao prednost prolaska - navodi policija. 

Zagreb: U Travnom poginuo motociklist
1/4

Motocilist je preminuo na mjestu događaja, a njegovo tijelo prevezeno je u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku.

-  Vozačica je uhićena zbog osnovane sumnje da je počinila kazneno djelo izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu; smještena je u Jedinicu za zadržavanje i prepratu. Kriminalističko istraživanje je u tijeku - navode iz policije. 

Zamjenik Općinskog državnog odvjetnika u Novom Zagrebu obavio je očevid prometne nesreće, uz asistenciju ekipe za očevide II. postaje prometne policije Policijske uprave zagrebačke 
 
Promet vozila na kolniku ulice Božidara Magovca južnije od raskrižja s Ukrajinskom ulicom bio je obustavljen u potpunosti te se preusmjeravao okolnim ulicama od 21.30 do 01.30 sati, dok se promet Ukrajinskom ulicom odvijao otežano uz privremenu regulaciju policijskih službenika.

 

Komentara 24

HU
Humbleandhonest
12:29 12.09.2021.

Žena je kriva kako piše. Samo zašto za motorista piše konstrukcija: Bez stjecanja prava na upravljanje? Koji izraz odjednom? To zvuči bolje od bez vozačke dozvole?

KR
Krotila
11:58 12.09.2021.

Voziti obazrivo,bez obzira na zeleno.

Avatar Bell940
Bell940
12:16 12.09.2021.

Bilo je za očekivati, vozači ne paze a bikeri su idijoti jer ne voze po propisima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije