Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VOZAČ TEŠKO OZLIJEĐEN

Tragedija kod Vrbovca: Golf sletio s ceste, poginula dva putnika

Ilustracija
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
30.09.2019.
u 10:09

Vozač je teško ozlijeđen, a liječnička pomoć mu je pružena u KB Dubrava.

Dvije osobe smrtno su stradale u prometnoj nesreći koja se dogodila sinoć oko 21.55 sati kod Vrbovca. Radi se o putnicima starim 22 i 31 godinu koji su se nalazili u Golfu zagrebačkih registarskih oznaka koji je sletio s ceste.

- 25-godišnjak je upravljao osobnim automobilom  marke Golf zagrebačkih registarskih oznaka, a kretao se kroz mjesto Zvekovac (Dubrava). Dolaskom kod kućnog broja 23, zbog neprilagođene brzine kretanja svog vozila osobinama ceste, izlaskom iz preglednog zavoja izgubio nadzor nad vozilom, sletio s kolnika u odvodni kanal i na betonsko-metalnu dvorišnu ogradu, a potom i na betonski most kolnog ulaza u dvorište. 

U prometnoj nesreći smrtno su stradali putnici iz vozila (22, 31), a njihova tijela su prevezena u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku. Vozač je teško ozlijeđen, a liječnička pomoć mu je pružena u KB Dubrava. Zbog prometne nesreće promet je bio obustavljen od 22.30 do 2.45 sati te se odvijao obilaznim pravcem - objavila je policija.

Komentara 3

Avatar VrliNoviSvijet
VrliNoviSvijet
10:16 30.09.2019.

To je zbog novog zakona o prometu.

LA
larala
11:33 30.09.2019.

naša policija se hvalila kako je novim zakonom smanjen broj poginulih na cestama ali ne sjećam se baš da prošle godine nije bilo dana a, da netko ne pogine na cesti kao ove.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije