Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STRAVIČNA NESREĆA

Detalji užasa kod Đurđevca: Dvojica mladića u sudaru poginula, šestero ozlijeđeno

nesreća kod Đurđevca
24 sata
29.09.2019.
u 18:45

Policija navodi da je 22-godišnji vozač Audija varaždinskih registracija vozeći u smjeru Virje - Kalinovac, izlaskom iz zavoja prešao u suprotnu prometnu traku i izravno se sudario s Passatom koprivničke registracije, kojim je upravljao 50-godišnji vozač

Dvije su osobe poginule, a šest ih je ozlijeđeno, od kojih petero teško. To je epilog frontalnog sudara Audija i Passata jutros u 3.38 sati na đurđevačkoj obilaznici. Petero ozlijeđenih prebačeno je u koprivničku, a jedan u virovitičku bolnicu..

Prizor na mjestu nesreće bio je strašan, a oba vozila uništena su do neprepoznatljivosti. Poginuli su R. B. (22) i V. B. (26), susjedi iz đurđevačkog prigradskog naselja Stiska, koji su bili u Audiju. Njihova tijela prevezena su na Odjel patologije Opće bolnice Koprivnica radi obdukcije. Još dva mladića iz istog auta, u dobi od 31 i 33 godine, teško su ozlijeđena. Jedan je na Odjelu intenzivne njege koprivničke bolnice s ozljedama opasnima za život, dok je drugi prebačen u Viroviticu s frakturama ruke i kostiju lica te nije u životnoj opasnosti.

U Passatu se, pak, nalazila četveročlana obitelj iz Starigrada. Teško su ozlijeđeni 47-godišnja žena, 50-godišnji vozač i 19-godišnjakinja, dok je 14-godišnja djevojčica nakon sanacije težih ozljeda puštena iz koprivničke bolnice na kućnu njegu.

– Pacijent koji je životno ugrožen ima ozljede glave i mozga, a još dvije osobe imaju ozljede kralježnice – rekao je liječnik Igor Klinar.

Frontalni sudar prouzročio je vozač Audija varaždinskih registarskih oznaka koji je u zavoju prešao u suprotni trak te udario u nadolazeći Passat. Točni uzroci tog poteza vozača Audija trebat će otkriti daljnjim istraživanjima, a prema neslužbenim informacijama, mladići su se vraćali iz izlaska.

Nisu to bile jedine žrtve u prometu ovog vikenda. U subotu navečer u prometnoj nesreći u Donjoj Podgori kod Stubice poginula je 64-godišnja pješakinja. Nju je, vozeći u pijanom stanju, automobilom udario muškarac koji je neposredno prije toga prouzročio još jednu nesreću u kojoj je ozlijedio pješaka. Nakon toga je pobjegao, no policija ga je ubrzo pronašla i uhitila.    

Ključne riječi

Komentara 24

MA
marli
10:03 29.09.2019.

Brzina !

DA
dado56
09:30 29.09.2019.

Mladi ljudi .... u audiju nitko vezan nazalost, vjerovatno i koja casica previse .... tipicna vijest iz nasih krajeva u nedjeljne jutro ... pokoj im dusi samo da ostali budu ok

NO
Nolte
13:09 29.09.2019.

Vec neko vrijeme primjecujem povecanje broja Audija, uglavom 4, na cestama te jurnjavu i uglavnom mlade za volanom. Kad sam vidio naslov bas sam se zapitao ima li kakav Audi i na zalost, vidim da ima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije