Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nesvakidašnja krađa

Tragaju za lopovom koji je ukrao 30 godina staru maslinu

stara maslina
Ivo Cagalj/PIXSELL
09.06.2020.
u 12:55

Vrlo je vjerojatno lopov otkopao maslinu, što znači da mu je trebala i logistika za prijevoz 30 godina starog drveta

Istarska policija istražuje nesvakidašnju krađu u kojoj je za sada nepoznati lopov ukrao – 30 godina staru maslinu. Maslina je ukradena između 15. svibnja i 8. lipnja s ograđenog zemljišta u Vodnjanu. Policija je priopćila da je vlasnik masline 48-godišnjak, koji je oštećen za nekoliko desetaka tisuća kuna.

Nisu priopćili tko je prijavio krađu ni kako se ona dogodila. No vrlo je vjerojatno lopov otkopao maslinu, što znači da mu je trebala i logistika za prijevoz 30 godina starog drveta. U policiji kažu da još uvijek istražuju sve okolnosti ovog slučaja te da tragaju za počiniteljem.

Ključne riječi

Komentara 2

MO
modovisisajteMaraschino
12:57 09.06.2020.

još će kuće iz temelja iskopat i ukrast

Avatar PopSpira
PopSpira
17:36 09.06.2020.

Budala šta nije doša kod mene dobio bi maslinu besplatno...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije