Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kreću natječaji

Ministar Tolušić: Od svibnja krediti sa svega 0,1 posto kamate

Tomislav Tolušić
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
1/2
27.03.2018.
u 16:15

- To je kamata o kojoj naši poljoprivrednici pričaju godinama. S takvim kamatama mogu biti konkurentni - rekao je Tolušić

Ministar poljoprivrede Tomislav Tolušić najavio je kredite za poljoprivrednike s kamatama od svega 0,1 posto do najviše 1,5 posto.

Natječaji za određene sektore, rekao je, kreću u svibnju.

- To je kamata o kojoj naši poljoprivrednici pričaju godinama. S takvim kamatama mogu biti konkurentni - rekao je ministar Tolušić u Međimurskoj županiji, gdje je obišao gradove i općine koje su dobile novac za gradnju vrtića preko mjere za razvoj ruralnog područja. 

Pogledajte i Večernjakovu konferenciju Poljoprivreda za 21. stoljeće:

Tomislav Tolušić
1/90

Komentara 3

DR
droza
16:44 27.03.2018.

Odlična vijest!

DU
Deleted user
17:05 27.03.2018.

gospodine tolusicu drzavna agencija pleter ...praonica ....vam moze pomoci da vojska policija zdravstvo skolstvo sve agencije i sva ministarstva i sve druge drzavne institucije konzumiraju odnosno djelatnici morali.bi konzumirati domace hrvatske proizvode kaj ne...ali treba delati i znati....kaj ne

BU
Bubi1
19:35 27.03.2018.

Dobro ministre do kada cemo davat seljaku,subvencije,poticaje,za konje,zemlju,ovce,kokosi,ne obradivu zemlju,i tako dalje da to nije potkrijepio rezultatima vjecito kukanje pa sto ljudima ne dajete takve uvjete za stambene kredite svi bi kupili nekretninu a ne prodavali sve i isli u inozemstvo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije