Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠEF HDZ-A

Karamarko se na sajmu fotkao sa simpatizerima i psićem

Tomislav Karamarko
Foto: Facebook
1/6
10.08.2015.
u 17:14

Fotografije prikazuju šefa HDZ-a u ležernom izdanju

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko obišao je sajam u Benkovcu, a fotografije s tog događaja objavio je na svom profilu na Facebooku.

"Danas sam sa svojim prijateljima proveo sjajno prijepodne na benkovačkom sajmu", objavio je Karamarko, inače rođeni Zadranin.

Fotografije prikazuju šefa HDZ-a u ležernom izdanju, u popularnoj kombinaciji traperice – majica kratkih rukava – sunčane naočale, dok se grli sa simpatizerima ili drži psića.

"Osoba koja voli životinje voli i ljude", napisala je jedna korisnica Facebooka.

[DRUŽENJE] Danas sam sa svojim prijateljima proveo sjajno prijepodne na Benkovačkom sajmu.

Posted by Tomislav Karamarko on 10. kolovoz 2015

 

>> Karamarko na Facebooku objavio fotografiju iz ratnih dana

Komentara 71

MA
Marko1337
21:25 10.08.2015.

Karamarko sa HDZ-om JEDINA nam je PREOSTALA NADA i uzdanica, koja može pokrenuti Hrvatsku u pravom smjeru, jer ova gamad zna voziti samo u krivom smjeru na istok, u propast. NALAZIMO SE NA RUBU PONORA. AKO NE SKUPIMO GLAVE I MIŠIĆE SA HDZ-om, neće nas biti.

PI
pixiee
22:06 10.08.2015.

Sve pohvale Karamarku! Čovjek svakodnevno obilazi cijelu Hrvatsku i druži se s narodom i sluša narod! Bravo!

Avatar juricamesko
juricamesko
22:05 10.08.2015.

znamo mi da vama iz buduce peradarsko -traktorske koalicije nije lako. lako sto dezerter nece biti premijer i sto ce partija doziviti debakl ali ce te i vi crveni uhljebi izgubiti sigurne sinekure i lagodan zivot bez rada. to vass zulja i od toga vas hvata panika,a niste naucili u zivotu nista posteno raditi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije