Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Hrvatska

Tomislav Horvatinčić zbog sinkope trajno vratio vozačku dozvolu

Horvatinčić je imao rok od 15 dana, koji ističe sutra, da policiji dostavi uvjerenje o tome je li sposoban biti za upravljačem vozila.
07. prosinca 2017. u 13:38 60 komentara 12736 prikaza
Tomislav Horvatinčić
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/4

Tomislav Horvatinčić vratio je vozačku dozvolu jer mu je izvanrednim liječničkim pregledom utvrđena trajna nesposobnost za upravljanje motornim vozilom zbog sinkope, potvrđeno nam je u MUP-u. 

Galerija: Skice koje je Horvatinčić napravio na dan nesreće

Tomislav Horvatinčić
1 / 4
Tomislav Horvatinčić

Horvatinčić je imao rok od 15 dana, koji ističe sutra, da obavi liječnički pregled i policiji dostavi uvjerenje o tome je li sposoban biti za upravljačem vozila. Kako mu je temeljem dostavljenog uvjerenja utvrđena trajna nesposobnost za upravljanje motornim vozilom Horvatinčić je dragovoljno predao vozačku dozvolu

Naime, nakon što je sutkinja Općinskog suda u Šibeniku Maja Šupe oslobodila Horvatinčića odgovornosti da je u kolovozu 2011. godine pomorskom nesrećom skrivio smrt talijanskog bračnog para – obrazloživši kako je sud zaključio da je u trenutku nesreće doživio sinkopu zbog čega je kratko bio bez svijesti – policija je odlučila potražiti stručno mišljenje je li sinkopa razlog zbog kojeg Horvatinčić nije sposoban voziti. 

VIDEO: Prosvjed građana na Korzu povodom oslobađajuće presude Tomislava Horvatinčića

Tomislav Horvatinčić JE LI SPOSOBAN VOZITI Zbog sinkope policija šalje Tomislava Horvatinčića na izvanredni liječnički pregled Tomislav Horvatinčić nepoznati detalji Analiza slučaja Horvatinčić: Jahta kojom je ubio dvoje Talijana nije bila ni registrirana Tomislav Horvatinčić Pomorski kapetani: 'Horvatinčić očito nije bio za upravljačem, presuda je u koliziji sa zdravim razumom'
Kupovina
KVIZ
Otkrij svoj shopping personality
komentirala je
Nakon što je sve rasplakao s pjesmom njezina oca, javila se i Ella Dvornik