Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IMAJU 23 ZASTUPNIKA

Tko je tko u stranci Možemo!: Predsjednika nemaju, vode ih koordinatori

31.05.2021.
u 22:00

Drugi je koordinator Teodor Celakoski, čovjek koji će sad postati gradski zastupnik, a njih dvoje u platformi obnašaju dužnosti svojevrsnih predsjednika jer u Možemo! ta funkcija jednostavno ne postoji.

Komentara 109

AN
ante555
22:07 31.05.2021.

Ha ha ha ovi ce se raspast prije nego se sastanu, opet prevara za naivne glasace

ST
stefj
22:12 31.05.2021.

Prošli su izbori, pa sada mediji smiju polako pokazati i ekipu oko Tomaševića. Ali polako, da se ljudi baš ne šokiraju, u malim dozama...

MN
Mr.NO
22:17 31.05.2021.

Ništa na žalost od tih...to je ekipa "kruha bez motike" ,"salonskih filozofa" i "aktivista zabavljača" ...uvesti će neke kozmetičke fore(tipa više biciklističkih staza, zelenih otoka i sl. pizdarija) Kao i u slućaju Rima , sva ta ekila puno zuji a a malo meda daje.Nema tu razvojnog intelekta , izbori se lako dobiju na kritici lošeg ali što nakon toga, ta ekipa pojima nema...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije