Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vladajuća većina

Tko je glasovao za, a tko protiv novih ministara u Vladi

Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
09.06.2017.
u 20:26

Protiv je bio i HSU-ov Silvano Hrelja koji je u četvrtak tvrdio da će podržati nove ministre

Sedam novih članova Vlade potvrđeni su glasovima 78 zastupnika: HDZ-ovaca, petero HNS-ovaca, glasovima 'manjinaca', zastupnika Hrasta, HDS, HSLS-a, Reformista, nezavisnog Tomislava Sauche i Željka Lackovića te Ivice Mišića (PH).

HNS-ova četvorka - Vesna Pusić, Anka Mrak Taritaš, Goran Beus Richembergh i Nada Turina Đurić bili su protiv, kao i SDP-ovi, HSS-ovi, Mostovi te zastupnici Živoga zida.

1/16

Protiv su bili i Ivan Lovrinović (PH), Zlatko Hasanbegović, Bruna Esih, Željko Glasnović, Marin Škibola, ali i HSU-ov Silvano Hrelja koji je u četvrtak tvrdio da će podržati nove ministre.

Sve o preslagivanju Vlade čitajte OVDJE. 

 

Komentara 136

MK
mksdk
20:56 09.06.2017.

Ovakvu političku prostituciju još nisam vidio. Bilo je svega, ali ovo je ipak presedan i pad na najniže grane. Naravno, sada očekujem medijsko ispiranje mozga kako to predstavlja odgovorno ponašanje bez kojeg bi sigurno propali i ostale bedastoće.

TW
TWITOIST
21:01 09.06.2017.

Hasan velicanstveni ,hanuma Urem i mali ''Mujica '' na Z1

DU
Deleted user
21:00 09.06.2017.

Navodno će Pusić i Mrak ući u Josipovićevu stranku "Naprijed, Hrvatska!", kako bi vratili "novu pravednost". Jedino se još Josipović nećka da ih primi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije