Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vatrenim oružjem

Grobar se ubio na grobu fra Zvjezdana Linića

Počinio samoubojstvo na grobu fra Zvjezdana Linića
Foto: Marko Prpić/PIXSELL
16.12.2013.
u 12:37

Kako doznajemo, samoubojica je bio u dugovima i još sinoć je jednom od kolega poslao poruku da ujutro ode do groba fra Zvjezdana Linića jer će tamo imati posla.

Beživotno tijelo 47-godišnjeg grobara S.D. pronađeno je jutros na grobu fra Zvjezdana Linića u Samoboru. Dojavu o smrti policija je zaprimila u 7.15 sati.

Nakon završenog očevida potvrđeno je da se muškarac, inače zaposlenik Komunalca Samobor, ubio vatrenim oružjem. Neslužbeno doznajemo da si je pucao u glavu. S.D. je živio selu Noršiću s majkom. Kako doznajemo, bio je u dugovima i još je sinoć jednom od kolega poslao poruku da ujutro ode do groba fra Zvjezdana Linića jer će tamo imati posla.

S fra Linićem nije bio povezan. Nisu se nikada sreli niti je odlazio na njegove duhovne seminare.

Komentara 21

BR
bratsunce
22:06 16.12.2013.

Pokoj vječni daruj mu Gospodine!

TI
Tinkerbell
14:29 16.12.2013.

Iskrena sućut obitelji i prijateljima.

CV
cvijece
16:06 16.12.2013.

Nikome Bog ne daje križ koji ne može nositi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije