Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
stanje se popravlja

Thaci: Srbija je godinama lagala o sjeveru Kosova

hashim thaçi,hašim tači,hashim thaci
Thomas Imo/DPA/PIXSELL
30.06.2013.
u 09:13

- Moje pitanje svima je, što je alternativa pregovorima - rekao je kosovski premijer.

- Srbija je godinama lagala kako će na sjeveru Kosova biti stvorena još jedna Republika Srpska, ali to se nije dogodilo - rekao je kosovski premijer Hashim Thaci u intervjuu za Radio televiziju Kosova dodajući kako se stanje na sjeveru Kosova popravlja i ide na bolje.

Thaci je istaknuo kako je sporazum postignut sa Srbijom u Bruxelelsu \"potpuno u skladu s Ustavom Kosova\" te da podržava odluke Vlade i Skupštine Kosova i ratifikaciju bruxelleskog sporazuma za koju je glasalo 85 kosovskih zastupnika.

- Da li bi 85 ljudi dozvolilo kršenje ustava? Da li bi nam Sjedinjene Države i Europska unija dozvolile kršenje Ustava - upitao je Thaci.

Govoreći o prosvjedima ispred parlamenta uoči zasjedanja na kojoj je potvrđen sporazum Prištine i Beograda, rekao je da su prosvjedovali \"pripadnici malih političkih stranaka\".

- Moje pitanje svima je, što je alternativa pregovorima - rekao je kosovski premijer.

>>Thaci imenovao Đurića za zapovjednika kosovske policije

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije