Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠTO SE TU DOGAĐA

Neobična scena u McDonald'su: Nije jednostavno naručiti taj Big Mac

Foto: Wochit
1/2
20.01.2019.
u 16:26

Tako blizu cilju, a tako daleko...

Lanci brze hrane posluju po uhodanoj rutini i većinom s jednostavnim menijima. No, uz gomilu akcija i kombinacija ponekad i nije jednostavno izabrati hranu. A ako još imate svojih problema, naručivanje nekad može i pastu u vodu, ili u ovom slučaju - na pod. 

Prije nekoliko dana u Londonu u četvrti Stafford snimljena je scena kako jedan muškarac koji je popio čašicu više pokušava naručiti hranu u McDonald'su.

Dok se pokušavao koncentrirati na ponudu koja je ispisana na reklamama iznad blagajne, nesretni je gost počeo gubiti ravnotežu. I par teturajući koraka dalje - završio na podu. Bez narudžbe...

Komentara 3

TO
tovaravot
17:34 20.01.2019.

tipicni otocki Chav - council housing and violence. trenirke, pijanstvo i droga su im zastitni znak. hrpa incestoidnih otockih degenerika

OB
ObrenM
17:03 20.01.2019.

Ovo je za Vrapce.

DU
Deleted user
17:01 20.01.2019.

Izgleda kao tupsonov fan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije