Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STUBIČKA SLATINA

Teški sudar: Vozač prešao u suprotnu traku i poginuo, druga vozačica teško ozlijeđena

policija promet očevid
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
01.06.2020.
u 10:20

Muškarac je autom prešao u suprotan smjer iz još neutvrđenih razloga, a mrtvo tijelo 60-godišnjaka prevezeno je na obdukciju u Zagreb.

U prometnoj nesreći koja se dogodila u nedjelju navečer nešto iza 21 sat u Stubičkoj Slatini, na staroj Zagorskoj magistrali kod skretanja za Veliko Trgovišće, poginuo je 60-godišnji muškarac.

Naime, kako se neslužbeno doznaje, do prometne nesreće je došlo kada je 60-godišnjak na ravnom dijelu ceste vozilom prešao na suprotnu prometnu traku te je pritom udario u vozilo koje je dolazilo iz suprotnog smjera i kojim je upravljala 40-godišnja vozačica, a koja je tom prilikom zadobila teške tjelesne ozljede.

Muškarac je autom prešao u suprotan smjer iz još neutvrđenih razloga, a mrtvo tijelo 60-godišnjaka prevezeno je na obdukciju u Zagreb, piše Zagorje International.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije