Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Promet normaliziran

Teška nesreća kod Slunja: jedna osoba poginula, više ozlijeđenih

nesreća očevid Slunj
Kristina Stedul-Fabac/PIXSELL
22.06.2017.
u 19:47

Do nesreće je došlo zbog sudara dvaju vozila, kombija rumunjskih registarskih oznaka i VW Caddy osječkih tablica

Hrvatski državljanin poginuo je su teškoj prometnoj nesreći koja se nešto iza 13 sati dogodila na državnoj cesti D1 u mjestu Pavlovac kod Slunja.

Do nesreće je došlo zbog sudara dvaju vozila, kombija rumunjskih registarskih oznaka i VW Caddy osječkih tablica. Neslužbeno doznajemo, hrvatski je vozač, koji je išao iz smjera Jadrana prema Slunju, iz nekog razloga izgubio kontrolu nad vozilom, prešao u suprotni kolnički trak, te se sudario s rumunjskim kombijem.  

U prometnoj je nesreći ozlijeđeno šestero osoba koje su prevezene u karlovačku Opću bolnicu. Promet je zbog očevida na mjestu nesreće bio zatvoren, pa se u koloni vozilo preko mjesta Donje Taborište, Cetingrad, Maljevac, Vojnić, Budačka Rijeka.

Promet cestom D1 kod Slunja sada je normaliziran.

Komentara 5

DP
DPDP
16:55 22.06.2017.

čega smo se i bojali skuplja cestarina je počela uzimati danak. bravo ministre oleg poskupite još cestarine a ne uvedite vinjete.

CE
centirion
09:02 23.06.2017.

Ovo ide na duše pohlepnih političara što su poskupili cestarine!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije