Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Zanimljivosti

Teoretičar zavjere tvrdi: Ovo je dokaz da vanzemaljci postoje

- Bilo da je riječ o razmjeni ili se NLO slučajno srušio, sigurno će sada biti premješten u vojnu bazu, najvjerojatnije u područje 51 - tvrdi Warning
10. rujna 2020. u 20:57 19 komentara 36597 prikaza
Foto: Screenshot

Na društvenim mrežama pojavila se snimka nastala na nepoznatoj lokaciji u SAD-u koja prikazuje veliki narančasti objekt u obliku diska privezan za stražnji dio kamiona. Jedan od teoretičara zavjera koji se bavi pitanjem izvanzemaljaca tvrdi da se radi o utovaru neidentificiranog letećeg objekta (NLO) koji dolazi od izvanzemaljaca.

Čari zagrebačke jeseni Užitak za sva osjetila Čari zagrebačke jeseni – raskošna priroda, najukusniji plodovi i beskrajna šumska prostranstva

S obzirom da je snimka snimljena pametnim telefonom, kvaliteta je loša i ne može se sa sigurnošću utvrditi o čemu se radi, ali najvjerojatnije se radi o srušenom šatoru ili tendi, piše Express.

No "lovac na izvanzemaljce" Scott Waring vjeruje da zna o čemu se zapravo radi.

- Evo zanimljive snimke prikolice i kamiona koji imaju malih problema s NLO-om koji je iskliznuo iz ravnoteže - napisao je Waring dodajući da se sigurno radi o predmetu vanzemaljaca koji su oni dali američkoj vojsci te da ga sada prevoze na sigurno mjesto kako bi ga testirali.

Bez ikakvih dokaza, navodi da će letjelica biti sigurno odvedena u područje 51, legendarnu američku vojnu bazu za koju mnogi teoretičari zavjera misle da skriva dokaze o postojanju vanzemaljaca i njihovoj tehnologiji pa čak i da se tamo nalaze sami vanzemaljci.

- Bilo da je riječ o razmjeni ili se NLO slučajno srušio, sigurno će sada biti premješten u vojnu bazu, najvjerojatnije u područje 51 - tvrdi Warning.

Dragan Kovačević
SLOVENSKA 9
Novi detalji o klubu D. Kovačevića: 'Tamo se pijančevalo, dolazile su zgodne cure i nabildani tipovi'
Fiš paprikaš u kotlićima
GASTRONOMSKA PONUDA
Ojačajte jesenski imunitet slavonsko-baranjskim delicijama