Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PODIJELIO SNIMKU

Teoretičar zavjere tvrdi: Ovo je dokaz da vanzemaljci postoje

Foto: Screenshot
10.09.2020.
u 20:57

- Bilo da je riječ o razmjeni ili se NLO slučajno srušio, sigurno će sada biti premješten u vojnu bazu, najvjerojatnije u područje 51 - tvrdi Warning

Na društvenim mrežama pojavila se snimka nastala na nepoznatoj lokaciji u SAD-u koja prikazuje veliki narančasti objekt u obliku diska privezan za stražnji dio kamiona. Jedan od teoretičara zavjera koji se bavi pitanjem izvanzemaljaca tvrdi da se radi o utovaru neidentificiranog letećeg objekta (NLO) koji dolazi od izvanzemaljaca.

S obzirom da je snimka snimljena pametnim telefonom, kvaliteta je loša i ne može se sa sigurnošću utvrditi o čemu se radi, ali najvjerojatnije se radi o srušenom šatoru ili tendi, piše Express.

No "lovac na izvanzemaljce" Scott Waring vjeruje da zna o čemu se zapravo radi.

- Evo zanimljive snimke prikolice i kamiona koji imaju malih problema s NLO-om koji je iskliznuo iz ravnoteže - napisao je Waring dodajući da se sigurno radi o predmetu vanzemaljaca koji su oni dali američkoj vojsci te da ga sada prevoze na sigurno mjesto kako bi ga testirali.

Bez ikakvih dokaza, navodi da će letjelica biti sigurno odvedena u područje 51, legendarnu američku vojnu bazu za koju mnogi teoretičari zavjera misle da skriva dokaze o postojanju vanzemaljaca i njihovoj tehnologiji pa čak i da se tamo nalaze sami vanzemaljci.

- Bilo da je riječ o razmjeni ili se NLO slučajno srušio, sigurno će sada biti premješten u vojnu bazu, najvjerojatnije u područje 51 - tvrdi Warning.

Ključne riječi

Komentara 18

RA
Rapal
21:32 10.09.2020.

Baš bi takav teret vozili da ga svi vide..

Avatar Admin smetlar
Admin smetlar
21:16 10.09.2020.

nek nam objasni dr.toni o čemu se radi!

LJ
Ljudeman
21:23 10.09.2020.

Ovi teoretičari redovito prave mutne fotografije

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije