Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TV Specijal

Televizijska inventura: Pet najgorih TV emisija 2014. godine

luka nižetić
Foto: NovaTV
1/3
Autor
Ivan Starčević
30.12.2014.
u 20:05

Kad bismo od političkih emisija bježali u sigurno utočište zvano RTL 2, tamo bi nas prečesto čekala repriza reprizine reprize „Teorije velikog praska“ i „Dva i pol muškarca“

Iako se u politiku navodno svi razumiju, najgore su bile političke emisije HRT-a, a kad bismo od njih bježali u sigurno utočište zvano RTL 2, tamo bi nas prečesto čekala repriza reprizine reprize „Teorije velikog praska“ i „Dva i pol muškarca“.

1. SUČELJAVANJE PREDSJEDNIČKIH KANDIDATA

 Nema potrebe da nas u političkom sučeljavanju čak i voditelj pokušava zabaviti, pogotovo kad zjape prazni stolci dvoje kandidata koje se očekivalo. Gorak okus propalog tuluma ostat će dugo nakon ovog HRT-ov a izleta  u visoku politiku, emitiranog s Četvrtog programa, kao da ga se netko sramio.

2. SNAGA VOLJE

Voditelj  Željko Kardum nije prvorazredni voditeljski materijal, što bi bio manji nedostatak kad najveća zapreka prihvaćanju ove emisije ne bio potpun nedostatak konteksta. U zemlji čiji zakoni ne vole poduzetništvo i poduzetnike pojavljuju se mladići i djevojke koji žele biti poduzetnici. 

3. JAVNA STVAR 

 U „Javnoj stvari“ prepokornog  voditelja  Gorana Rotima zinula je ogromna provalija između obaveze HRT-a da djeluje u korist javnog interesa i emisije koja služi isključivo propagiranju interesa političara koji se u njoj pojavljuju.

4. PUN PJAT

Na Novoj TV je ostvarenje zamisli  da kuhaju slavni palo na krhka pleća mladolikog pjevača Luke Nižetića. Ovaj kulinarski show bio bi puno uvjerljiviji da g. Nižetić u svako jelo doda malo manje svojeg legendarnog dječačkog šarma, lijepo bismo molili.   

 5. REPRIZE NA RTL 2

RTL 2 je mjesto gdje će se uvijek naći kvalitetne zabave za sve one koji spašavaju goli život  bježeći od tvrde politike i suhe kulture na drugim televizijama. Svi obožavamo „Modernu obitelj“, ali beskrajno emitiranje „Teorije velikog praska“ i “ Dva i pol muškarca“ prijeti da se geslo „Samo zabava“ pretvori u „Samo reprize“.

>> Predsjedničko sučeljavanje bilo je užasna blamaža HRT-a od koje je gledateljima sinoć bilo neugodno

>>Inače previše susretljivi voditelj D. Novokmet zasjao u „Otvorenom"

>>Javna stvar je ozbiljna emisija. Tamo se nitko ne smije.

Komentara 25

Avatar usainbolt
usainbolt
21:21 30.12.2014.

Hvala Bogu da je netko spomenuo taj RTL2, to je stvarno sramota više. Otkad su uveli taj program, jedne te iste su emisije. Koga još zanima Zabranjena ljubav?

OP
openheimer2
20:36 30.12.2014.

ajme taj luka je di god se okrenem zbilja ga je punpijat

BO
boreabo
20:17 30.12.2014.

Produkcije privatnih televizija su intelektualna katastrofa i ako postoji rang lista najvećih razočaranja od osamostaljenja RH , onda su to privatne televizije koje žive od američkih filmova " žlj " kategorije , starih i prožvakanih ( makar dobrih ! ) ) serija i nesretnih tzv. vlastith produkcija koje već spomenuh ... Žalosno je da HTV ( pogotovo 2. program ) i dalje ima najkvalitetniji program iako vi u " Večernjaku " to nećete prihvatiti zbog vaših bezveznih desničarskih stavova i tretiranja HTV-a kao nekekve " komunističke " televizije , što je žalosno ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije