Naslovnica Vijesti Zanimljivosti

Talijanski dječak rođen dva mjeseca nakon svog brata blizanca

S medicinskog stajališta to je bila izuzetno složena  trudnoća, ali je sretno završila 60 dana poslije kada je u 8 mjesecu trudnoće (33 tjedana) rođen 3 kilograma težak Andrea.
20. travnja 2019. u 07:58 0 komentara 1078 prikaza
Blizanci
Foto: Getty Images

Dva dječaka blizanaca rođena su u razdoblju od 24 mjeseca, Aleksandar 24. prosinca, a njegov brat Andrea 22. veljače što je izuzetno rijetka pojava, objavio je voditelj rodilišta na sjeveru Italije.

Pelena, beba Presuda blizancima Niti jedan ne želi priznati dijete, pa će obojica plaćati alimentaciju

Četrdesetgodišnja majka morala je biti hitno hospitalizirana u prosincu 2018. i tada je svjetlo dana ugledao Alessandro, nedonošče teško 800 grama rođeno u 24. tjednu trudnoće. 

Zahvaljujući medicinskoj ekipi, posteljica je ostala netaknuta te se brat blizanac nastavio razvijati u majčinoj utrobi.

S medicinskog stajališta to je bila izuzetno složena  trudnoća, ali je sretno završila 60 dana poslije kada je u 8 mjesecu trudnoće (33 tjedana) rođen 3 kilograma težak Andrea.

Blizanci rijedak slučaj DNK test otkrio majčinu prevaru: Blizanci imaju različite očeve

"Cijela se obitelj dobro osjeća, napustit će bolnicu za nekoliko dana", objavila je uprava bolnice  iz grada Monze blizu Milana uz napomenu "Ovo je prvi takav slučaj s kojim smo se susreli".

Dvojica blizanaca neće imati isti datum rođenja upisan u dokumente, što je zadalo glavobolju administrativnim službama u trenutku pisanja izvoda iz matične knjige rođenih, ispričao je otac. 

majka dvoje djece Nije znala da je trudna, probudila se s većim trbuhom i rodila kćer

"Hoćemo li napisati da je blizanac brata koji se još nije rodio?", zapitale su službe.

Pogledajte i video Reakcija djevojčice kada ugleda oca bez brade

OHR SAVJETNIK
Otkrijte imate li sivu mrenu
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.