Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠTO JE VINSKA OMOTNICA?

Tajna Tolušićeve Vinske omotnice: Doznajemo koje su vinarije povukle milijune, vinski biznis već mnoge razotkrio

09.07.2022.
u 00:25

Da nema Vinske omotnice, ne bismo nikada realizirali svoju ideju jer je ogroman novac u pitanju, ali s njome se isplati. Odlično je kod te omotnice što je prošao tko god se prijavio. Nitko nije oštećen time što sam se ja javio – govorio je lani bivši ministar Tomislav Tolušić Večernjakovoj ekipi koja ga je posjetila u novoj vinariji. Žalosno je samo, pravdao se, što je u okviru Nacionalnog programa pomoći sektoru vina, tzv. Vinskoj omotnici, ostalo još nepotrošenog novca, a njemu je 2020. iz nje odobreno oko 2,5 milijuna kuna od ukupno 10,8 milijuna eura europskog novca, koliko se vinarima te godine nudilo na natječajima kroz mjere ulaganja u vinarije i marketing vina, restrukturiranje i konverziju vinograda, promidžbu na tržištima trećih zemalja te informiranje u zemljama članicama.

Komentara 20

BE
bezvrijedanyugodinar
22:22 08.07.2022.

"U vinskom biznisu ogroman novac", zašto ti ne posadiš vinograd pa će ti samo novci teći kad otvoriš slavinu bačve. Ima jedna narodna, "vinograd treba slugu, a ne gospodara"

PR
prajdali100
21:01 08.07.2022.

Tolušić je bio i ostao lažov,jadni,sitni,bijedni kriminalac i prevarant.U zatvor !

AG
Agricola
22:19 08.07.2022.

Ovom tipu kad sam prvi put u životu vidio facu odmah sam rekao da je to lopina neka teška. Ne može se to promašiti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?