Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MISLILI DA JE NAPADNUTA

Susjedi pozvali policiju jer je djevojka vrištala, policajci se nasmijali kada su vidjeli što se dogodilo

Ilustracija
Pixabay
04.09.2021.
u 10:47

Kada su policijski službenici stigli, Hollie im je otvorila vrata i zaplakala: "Žao mi je, ispod kreveta mi je pauk"

Hollie Hunter (30) iz Škotske jednu je večer počela vikati što je zabrinulo njezine susjede koji su pozvali policiju. Nakon što su policijski službenici stigli, ispostavilo se da je razlog cijelog incidenta - pauk. 

Iako joj je u cijeloj situaciji bilo iznimno neugodno, 30-godišnjakinja je imala koristi od dolaska policije jer su službenici izbacili pauka, nakon što su se dobro nasmijali, navodi Metro

- Provela sam 40 minuta pokušavajući se riješiti moljca da bih se zatim vratila u svoju spavaću sobu i pronašla ogromnog pauka na dnu kreveta, rekla je Hollie. 

- Bio je veličine mog dlana. Kada je krenuo prema meni, počela sam vrištati i bježati u različite prostorije, dodala je i navela kako smatra da su njezini susjedi mislili da je napadnuta. Oni su pozvali policiju u njezin dom, a intervenirao je tim od pet policajaca. Kada su stigli, Hollie im je otvorila vrata i zaplakala. 

- Žao mi je, ispod kreveta mi je pauk i skamenila sam se, rekla im je, a potom su je spasili i iznijeli pauka.

Ključne riječi

Komentara 7

DU
Deleted user
12:03 04.09.2021.

Kod nas susjedi ne zovu policiju ni kad cuju pucnjavu

KR
Krud
14:12 04.09.2021.

Bez veze, mislio sam kako se družila s nekim majstorom od zanata kad ono pauk.

ZM
Zmaj2
12:01 04.09.2021.

Jesu li pauka brizno zamotali u dekicu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije