Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IMALA JE TWITTER

Susjed priznao javnosti da je pregazio mačku novozelandske premijerke

Mačka
Foto: Borna Filic/PIXSELL
11.07.2019.
u 10:15

Žuto- bijela mačka imala je vlastiti profil na Twitteru handle @FirstCatofNZ i više od 11.000 pratitelja.

Muškarac koji je 2017. pregazio mačku Paddles novozelandske premijerke Jacinde Ardern potvrdio je to i u javnosti. 

Muškarac koji se predstavio kao Chris rekao je za internetski medij Stuff da je do nezgode došlo kad je vozilom unatrag izlazio iz svoga dvorišta koje je blizu doma novozelandske premijerke u Aucklandu, nekoliko tjedana nakon što je ona preuzela tu dužnost. 

Kad je shvatio da je pregazio životinju potražio je vlasnika i ostao bez riječi kad je od susjeda čuo da se radi o premijerskoj mački. 

Žuto- bijela mačka imala je vlastiti profil na Twitteru handle @FirstCatofNZ i više od 11.000 pratitelja. 

Nakon što je o stradavanju mačke obavijestio Ardernina partnera Clarkea Gayforda, njegovo dvoje djece poslalo je pismo premijerki u kojemu je njegova mlađa 7-godišnja kći napisala kako se nada da neće njezina oca zbog toga poslati u zatvor.

Mjesec dana kasnije na telefonskoj sekretarici pronašao je glasovnu poruku premijerke u kojoj je ona kazala kako joj je žao što je to morao proći te je zahvalila što ih je obavijestio o sudbini mačke i što su djeca poslala pismo.

"Bilo je vrlo lijepo od nje što je odvojila vrijeme da provjeri kako sam, rekao je.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije