Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI DETALJI?

Susjed o napadnutom muškarcu: 'Nije tu problem njegova nacionalnost, nego ponašanje'

Grad Rijeka
Goran Kovačić/PIXSELL
27.08.2019.
u 11:43

Jedan od susjeda tvrdi kako je Arsić taj koji radi probleme cijelom susjedstvu.

Pročelnik Područnog ureda za zaštitu i spašavanje Rijeka Matku Škalameri određen je jednomjesečni istražni zatvor zbog sumnje u kazneno djelo prijetnje i tjelesne ozljede počinjene na osnovi nacionalne pripadnosti protiv Dobrivoja Arsića iz Viškova. Člana HGSS-a se tereti da je uputio ozbiljne prijetnje 70-godišnjem Arsiću, a sve je započelo svađom oko parkinga. 

Jedan od susjeda tvrdi kako je Arsić taj koji radi probleme cijelom susjedstvu. 

- U našoj i susjednoj zgradi živi pet obitelji Srba povratnika, od kojih nitko nikad nije imao nikakvih problema, osim što cijelom susjedstvu probleme zadaje ponašanje Dobrivoja Arsića, rekao je jučer Siniša Matulić, stanar zgrade na adresi Mavri 22, piše Novi list.

Matulić tvrdi kako nikakve probleme nije imao ni Arsić, te kako je on sam počeo ih raditi kada se uselio u zgradu. 

- Sporno parkirno mjesto u stvari nije parkirno mjesto, nego prolaz koji je on prisvojio kao parking. Jednako tako, u zajedničkom prostoru zgrade ogradio si je »špajzu« koju također svojata. Nije tu problem njegova nacionalnost, nego ponašanje, kaže Matulić.
 

Ključne riječi

Komentara 47

Avatar Posjetio Titov muzej-tko sam?
Posjetio Titov muzej-tko sam?
12:07 27.08.2019.

Eto. Ali glavno da je častan čovjek odmak osuđen. Za njega nije vrijedilo kako je svatko nevin dok mu se ne dokaže krivica.

Avatar barba_barba
barba_barba
12:08 27.08.2019.

Scenario poznat, dodjes na tudju zemlju, ukrades, proglasis CAO i vices da je tvoje.

Avatar Denis Plamenac
Denis Plamenac
12:02 27.08.2019.

Mogao bi i taj susjed na mjesec dana u zatvor. Kako može tako govoriti o ponašanju dragog nam Srbina-povratnika!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije